Uusi sähköinen ajanvarausjärjestelmä Playven on nyt käytössä!

Etusivun linkistä ja varaa vuoro -välilehdeltä pääset suoraan oman keskuksemme playvensivuille ja voit rekisteröityä käyttäjäksi. Mikäli olet osakas, opiskelija tai eläkeläinen eli oikeutettu alennettuihin tenniskenttävuokriin, soita allekirjoittaneelle, niin luon sinulle alennukseen oikeuttavan profiilin, jonka jälkeen voit varata vuoroja normaalisti.

Tämän kauden 2017-2018 vakiovuorolaisille on jo luotu profiili ja heille on lähtenyt asiasta sähköposti ohjeineen. Mikäli sinulla on vakiovuoro, etkä ole saanut sähköpostia, ota yhteys hallimestariin p. 0500 946 736.

Kun sinulla on tunnukset järjestelmään, voit vapaasti varata yksittäisvuoroja kotikoneeltasi. Vuoron voi maksaa joko netissä varauksen yhteydessä luottokortilla, käteisellä paikan päällä tennishallilla, tai sitten ne voidaan laskuttaa kauden päätteeksi. Vakiovuoron voit varata vain soittamalla hallimestarille.

Vakiovuorolaisena voit merkitä varausjärjestelmässä yksittäisen vuorosi jälleenmyyntiin, mikäli et itse pääse vuoroa käyttämään. Jos joku muu varaa kyseisen vapauttamasi vuoron, niin se vähennetään sinun kauden laskustasi.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: